Benvenuto al Ristorante al mare , Velkommen til Ristorante al Mare.

OBS! Denne siden er til salgs, og 6 domener som er egnet til det!

 

Virkelig god italiensk mat, Ristorante al mare i sjøsiden .

antipasta-pizza-pasta-ristorante-al-mare-heiligenhafen

Benvenuto al Ristorante al Mare , Velkommen til Ristorante al Mare, den eksklusive restauranten for italienske spesialiteter. Selv om du bør allerede være kjent med trans mat: Hos oss er du helt redefinere dine tidligere erfaringer. For denne erfaringen vår kokk fortrengt tradisjonell mat i en raffinert, forfriskende nytt miljø og bringer den unike sammensetningen på tallerkenen din. Dette er akkurat slik vi koker: Konfrontasjonen av ferske råvarer fra markedet før de når tallerkenen din for harmoni og kjærlighet for italiensk mat. Eben mat som et kyss, spesielt et kyss på sjøen. Ristorante al Mare Heiligenhafen.

Antipasti, retter med fisk og kjøtt, pasta, pizza, ciabatta duftende og deilige søte desserter som tiramisu og gelato, tilbyr italiensk mat utallige øyeblikk av glede vi ønsker å tjene deg i vår restaurant al Mare. I italienske retter som antipasti er før hovedretten serveres, grønnsaker og ofte også inneholde kjøtt eller fisk. For større meny er første gang med kald antipasti, det fulgte varme antipasti. Etter Antipasti - syltede eller stekte grønnsaker i olje - etterfulgt av en hovedrett, men det kan også bestå av fersk fisk, både fra pasta, pizza. ost er også en populær delikatesse og serveres som en forrett. For store selskaper er det i italiensk matlaging fire kurs. Som primi piatti, så for første hovedretten, blir vanligvis servert et karbohydrat-rik mat som gnocchi eller pasta, noen ganger en suppe. Som secondi piatti, den andre hovedretten, er det retter av kjøtt eller sjømat.

 

original italienisches tiramisu im ristorante al mare heiligenhafen

Det italienske kjøkkenet er kjent for sin letthet. Italienerne bruker hovedsakelig ferske råvarer og urter for å trylle frem kulinariske herligheter. Men det er en annen funksjon som gjør italiensk mat en opplevelse, fordi for italienerne er mat ikke bare matinntaket, men også en sosial begivenhet. Spesielt å være med venner, slektninger og bekjente er italienerne viktig her. Et måltid kan deretter noensinne ta litt tid å fullføre. På grunn av værforholdene, foretrekker italienerne, spesielt i sommermånedene, en sjenerøs supper. Disse foretrekker italiensk rødvin. Italienske viner er internasjonalt kjent og populær. Etter hovedretten fulgte enda en dessert. Her, for eksempel, er spesielt populær som en dessert Tiramisu. Vi tilbyr i vår restaurant italienske retter i høy kvalitet. Vår meny inneholder en rekke pasta og pizza rikelig kjøtt- og fiskespesialiteter. Middel forberedt salater runde av vårt sortiment. Du kan sjekke med oss din meny satt sammen slik du liker det, og den perfekte vinen vi tilbyr deretter ditt valg. Hvis ønskelig, kan du ta alle våre måltider også godt pakket, eller bestille som snacks i en eldre servering eller lik et tilbud fra barnemenyen.

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken